Café Senang

BBQ

BBQ

Kom je eten met een grote groep? Wij verzorgen graag jullie barbecue terwijl jij met je voeten in het zand en een biertje in je hand lekker kunt genieten! Vraag naar onze arrangementen.

Prijs: v.a. €15,50 pp

Feest

Strandfeest

Van bedrijfsuitjes tot familiefeesten, bij Senang maken we er een feest van! Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij een passend programma. Ga je voor een gezellige dag vol met sportieve activiteiten of strijk je liever neer op ons terras voor een heerlijke barbecue? Alles kan, alles mag! Dus heb je binnenkort wat te vieren? Neem contact met ons op en dan vier jij binnenkort jouw feest op het strand bij Senang!

Prijs n.t.b.

louis-hansel-shotsoflouis-IRHPJVoP7qw-unsplash

Snackpakket

Ga lekker zitten op ons terras met een bakkie en wat lekkers! Toch wat meer trek? Bestel dan lekker een tosti, een broodje of een zak patat! Ook voor een wijntje of een biertje (natuurlijk met bitterballen!) ben je bij ons aan het juiste adres!

Prijs v.a. €5,50 pp

WhatsApp Image 2020-09-23 at 19.56.13 (3)

Art Break Festival

Ieder jaar organiseren we een mini-festival waar altijd leuke bands langskomen en waar je kunst kan bewonderen en kan maken. Kom ook eind deze zomer weer langs voor een supergezellige dag vol muziek, kunst, en activiteiten!

Gratis!

De gezelligste plek op het strand om wat te eten of een feestje te geven!

Je vindt Senang aan het strand Rechtestraat in Hoek van Holland, tegen de duin aan. Kom je met het OV? Stap dan uit bij metrostration Hoek van Holland Strand, vanaf hier is het vijf tot tien minuutjes lopen over het mooie strand. Kom je met de auto? Gebruik Google Maps voor een routebeschrijving; bij strand Rechtestraat kan je gratis parkeren. Loop vanaf de parkeerplaats tot aan het strand en ga dan rechtsaf.