Groepsactiviteiten

pien surf

Surfen

Senang is gespecialiseerd in het organiseren van surflessen voor grote groepen. Plan hier een actief bedrijfsuitje of familiefeest.

IMG-20220520-WA0021

Expeditie Robinson

We kennen de Expeditie allemaal van televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer mee willen doen met Expeditie Robinson” Dit kan nu door middel van verschillende competitieve spelvormen in een Robinson jasje. 

 

Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd. Expeditie Robinson is de ideale activiteit voor iedereen, door het samenwerkingselement is dit het ultieme teambuildingsuitje. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten. 

 

De Robinson elementen kunnen in overleg worden aangepast zodat ze eventueel goed passen bij een bepaald bedrijfs-thema of eventuele productpresentaties. Alles is mogelijk, wij nemen graag de tijd om samen met u alle wensen door te nemen.

pexels-pavel-danilyuk-7590935

Boulderen

Boulderen op het strand, waar anders dan in Hoek van Holland! Strand Rechtestraat heeft een eigen boulderwand waar we met de kids kunnen klimmen en klauteren. Een leuke uitdagende activiteit die ook in combinatie met anderen activiteiten mogelijk is. Geïnteresseerd? Maak een reservering of neem contact op.
archery attack ab

Archery Attack

Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Het is een actieve teamsport waarbij je gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen ‘punt’) de strijd aangaat met elkaar…

De leukste groepsactiviteiten op het strand van Hoek van Holland!

Senang Surfschool is gespecialiseerd in het organiseren van surflessen en andere activiteiten voor grote groepen. Kom samen met je klas om groep 8 af te sluiten of plan een bedrijfsuitje of familiefeest.

Senang Surfschool ligt aan de duinen op het strand. We hebben alle ruimte voor grote groepen die in een privésfeer willen genieten van een dag aan zee.

We doen er alles aan om jullie een super leuke en bijzondere dag te bezorgen. De surfboards, bodyboards, skimboards, volleybal netten, surfpakken en BBQ´s staan voor jullie klaar!

Vraag een offerte aan. We reageren binnen 24 uur.