Kids Activiteiten

verenigingbuitenspelen_impressiefoto11

Surf/Bodyboard Kinderfeest

Een surfkinderfeest bij Senang Surfschool duurt ongeveer 2 uur.

De kinderen krijgen eerst theorieles over het ontstaan van golven, stromingen en een uitleg over surf/bodyboards en wetsuits. Daarna trekken ze de wetsuits aan. De surfpakken houden de kinderen warm en geven ze extra drijfvermogen.

In de zee zorgen we ervoor dat de kinderen net zo enthousiast worden van surfen als wij! Het hangt af van de golven en de wind of we gaan surfen of bodyboarden maar het word sowieso een super leuke dag!

Na ongeveer 1,5 uur gaan we het water uit en nemen een frisse douche bij Senang Surfschool. Daarna is het tijd voor iets lekkers en surfdiploma’s voor alle kinderen. De jarige krijgt een extra verrassing!

Prijs v.a. 8 pers: €15 pp
Prijs <8 pers: €17,50 pp

WhatsApp Image 2020-01-15 at 15.35.40 (1)

Surfcamp

Surfcamps in de vakantie: 100% Fun!

Senang Surfschool biedt surfcamps in week 1, 2 en 6 van de zomervakantie. Surfcamps zijn te boeken per 3 en 5 dagen.

Tijdens onze surfcamps leren kinderen van 6 t/m 12 jaar veilig en op hun eigen tempo surfen. Enthousiaste en ervaren instructeurs zetten zich maximaal in om iedereen de basis van het surfen bij te brengen. Ook gevorderde surfers kunnen zich aanmelden. Iedereen krijgt les op zijn/haar eigen niveau.

Wij zorgen voor een lekkere en gezonde lunch.

Naast het surfen bieden wij diverse andere activiteiten in de zee en op het strand.

Prijs 3 dagen: €199 pp
Prijs 5 dagen: €299 pp

verenigingbuitenspelen_impressiefoto15

Sandboarden

Genoeg van al dat water? Pak een sandboard, loop de duin op en glijd naar beneden! Liever een board op wieltjes? Skateboarden kan in onze mini skate-ramp of lekker door de duinpaden!

Prijs huren: €5 pp

pexels-pavel-danilyuk-7590935

Boulderen

Boulderen op het strand, waar anders dan in Hoek van Holland! Strand Rechtestraat heeft een eigen boulderwand waar we met de kids kunnen klimmen en klauteren. Een leuke uitdagende activiteit die ook in combinatie met anderen activiteiten mogelijk is. Geïnteresseerd? Maak een reservering of neem contact op.  

Prijs v.a. 8 pers: €7,50 pp

archery attack mail

Archery Attack

Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Het is een actieve teamsport waarbij je gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen ‘punt’) de strijd aangaat met elkaar…

Prijs v.a. 10 pers: €12,50 pp

IMG-20220520-WA0021

Expeditie Robinson

We kennen de Expeditie allemaal van televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer mee willen doen met Expeditie Robinson” Dit kan nu door middel van verschillende competitieve spelvormen in een Robinson jasje. 

 

Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd. Expeditie Robinson is de ideale activiteit voor iedereen, door het samenwerkingselement is dit het ultieme teambuildingsuitje. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je vrienden of teamgenoten. 

 

De Robinson elementen kunnen in overleg worden aangepast. Alles is mogelijk, wij nemen graag de tijd om samen met u alle wensen door te nemen.

Prijs v.a. 20 pers: €15 pp

Superleuke activiteiten voor kids hier op het strand van Hoek van Holland.

De hele dag lekker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Surfen, bodyboarden, sandboarden, archery attack… het kan hier allemaal. Senang Surfschool heeft veel ervaring met kinderfeesten dus het wordt sowieso een topdag!

Senang Surfschool ligt aan de duinen op het strand en we hebben alle ruimte hebben voor iedereen die wil genieten van een heerlijke dag aan zee!

We willen de kinderen graag een super leuke en bijzondere dag bezorgen. De surfboards, bodyboards, skimboards, volleybalnetten en surfpakken staan voor jullie klaar. Natuurlijk zorgen wij ook voor snacks, frietjes, ijs en limonade!