Kids Activiteiten

hoek-van-holland-surfkamp-jeugd-ripstar-3

Surf/Bodyboard Kinderfeest

Bij Senang Surfschool duurt een surfkinderfeest ongeveer 2 uur. 

 

De kinderen krijgen eerst theorieles over golven, stromingen en surf/bodyboards, en trekken daarna wetsuits aan voor extra warmte en drijfvermogen. In de zee wordt enthousiasme voor surfen aangemoedigd, met surfen of bodyboarden afhankelijk van golven en wind. 

 

Na ongeveer een uur surfen is het tijd om te douchen en te genieten van wat lekkers.  De kids ontvangen een surfdiploma’s, met een extra verrassing voor de jarige. 

 

Profiteer nu van een speciale deal met gratis zandboarden voor of na de surfles!

Prijs v.a. 8 pers: €17,50 pp
Prijs <8 pers: €19,50 pp

DSCF3636

Surfcamp

Surfcamps in de vakantie: 100% Fun!

Senang Surfschool biedt surfcamps in week 1 van de zomervakantie. Als deze week vol zit word week twee beschikbaar. 

 

Surfcamps zijn te boeken per 3 en 5 dagen.

Tijdens onze surfcamps leren kinderen van 6 t/m 12 jaar veilig en op hun eigen tempo surfen. Enthousiaste en ervaren instructeurs zetten zich maximaal in om iedereen de basis van het surfen bij te brengen. Ook gevorderde surfers kunnen zich aanmelden. Iedereen krijgt les op zijn/haar eigen niveau.

 

Wij zorgen voor een lekkere en gezonde lunch.

Naast het surfen bieden wij diverse andere activiteiten in de zee en op het strand.

Prijs 3 dagen: €199 pp
Prijs 5 dagen: €299 pp

DSCF3762

Sandboarden

Genoeg van al dat water? Pak een sandboard, loop de duin op en glijd naar beneden! Liever een board op wieltjes? Skateboarden kan in onze mini skate-ramp of lekker door de duinpaden!

Prijs huren: €5 pp

pexels-pavel-danilyuk-7590935

Boulderen

Boulderen op het strand, waar anders dan in Hoek van Holland! Strand Rechtestraat heeft een eigen boulderwand waar we met de kids kunnen klimmen en klauteren. Een leuke uitdagende activiteit die ook in combinatie met anderen activiteiten mogelijk is.   

Gratis

Superleuke activiteiten voor kids hier op het strand van Hoek van Holland.

De hele dag lekker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Surfen, bodyboarden, sandboarden, archery attack… het kan hier allemaal. Senang Surfschool heeft veel ervaring met kinderfeesten dus het wordt sowieso een topdag!

Senang Surfschool ligt aan de duinen op het strand en we hebben alle ruimte hebben voor iedereen die wil genieten van een heerlijke dag aan zee!

We willen de kinderen graag een super leuke en bijzondere dag bezorgen. De surfboards, bodyboards, skimboards, volleybalnetten en surfpakken staan voor jullie klaar. Natuurlijk zorgen wij ook voor snacks, frietjes, ijs en limonade!