Schoolactiviteiten

IMG-20220520-WA0021

Expeditie Robinson (2 uur)

We kennen de Expeditie allemaal van televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer mee willen doen met Expeditie Robinson” Dit kan nu door middel van verschillende competitieve spelvormen in een Robinson jasje. 

 

Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd. Expeditie Robinson is de ideale activiteit voor iedereen, door het samenwerkingselement is dit het ultieme teambuildingsuitje. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij de leerlingen. 

 

De Robinson elementen kunnen in overleg worden aangepast. Alles is mogelijk, wij nemen graag de tijd om samen met u alle wensen door te nemen.

Prijs: €15 pp

pien surf

Surfen/Bodyboarden

De surfschool organiseert al jaren geheel verzorgde, leuke, recreatieve en sportieve schooldagen aan het strand van Hoek van Holland. Wij zorgen ervoor dat de kids net zo enthousiast worden van surfen als wij! Het wordt sowieso een super dag!

Prijs 1 uur : €12,50 pp
Prijs 1,5 uur: €15 pp

pexels-pavel-danilyuk-7590935

Boulderen (1 uur)

Boulderen op het strand, waar anders dan in Hoek van Holland! Strand Rechtestraat heeft een eigen boulderwand waar we met de kids kunnen klimmen en klauteren. Een leuke uitdagende activiteit die ook in combinatie met anderen activiteiten mogelijk is. Geïnteresseerd? Maak een reservering of neem contact op.  

Prijs: €5 pp

archery attack ab

Archery Attack (1 uur)

Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Het is een actieve teamsport waarbij je gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen
‘punt’) de strijd aangaat met elkaar…

Prijs: €10 pp

verenigingbuitenspelen_impressiefoto15

Strandspeeltuin (3 uur)

Lekker de hele de dag met zijn allen buitenspelen in op ’t strand en in de duinen!

 

De hele dag lekker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Sandboarden, boogschieten, volleyballen… het kan hier allemaal.

Prijs 5-10 personen: €15 pp
Prijs 11-20 personen: €12,50 pp
Prijs 21 of meer personen: €10 pp

Het leukste schooluitje van het jaar!

De surfschool organiseert al jaren geheel verzorgde, leuke, recreatieve en sportieve schooldagen aan het strand van Hoek van Holland. Wij zorgen ervoor dat de kids net zo enthousiast worden van surfen als wij! Het wordt sowieso een super dag!

Wat is er nu leuker dan lekker een dagje sporten aan zee met school?
Lekker de hele de dag met zijn allen buitenspelen in zee, op ’t strand en in de duinen!


Het is leuk, gezond én educatief. De kinderen leren spelenderwijs hoe golven ontstaan, hoe stromingen werken en hoe je uit een mui peddelt. Bij Senang werken we met een buddy-systeem voor extra veiligheid. De kinderen worden opgedeeld in tweetallen die op elkaar letten. Zo leren ze niet alleen verantwoordelijkheid en samenwerken, maar ook dat gedeelde fun dubbel zo leuk is!


Senang geeft al jaren surfles aan scholen. Je kunt bij ons terecht voor een losse gymles, een halve dag, een hele dag en schoolkampen.


Naast golfsurfen kunnen de kinderen nog veel meer leren bij deSurfschool: bodysurfen, stand up paddleboarden en bodyboarden, volleyballen, zandsnowboarden en powerkiten.

Een surfdag met school is een ideale manier om kinderen en jongeren met het strand, de zee en buitenactiviteiten in aanraking te brengen. We kunnen bijvoorbeeld een leuke sportdag organiseren, themalessen geven of educatieve workshops verzorgen. In veel gevallen zijn er subsidies beschikbaar voor dergelijke schooluitjes. We geven hierover graag advies.


Voor scholen uit de buurt zoals Naaldwijk, s Gravenzande en De Lier zijn we per fiets bereikbaar.
Voor scholen uit Delft, Rotterdam en Den Haag kunnen wij busvervoer organiseren. Vaak is het mogelijk om vervoer per bus gesponsord te krijgen. Wij helpen hier graag bij!