Ripstar Surfcamp
Hoek van Holland

Ripstar Surfcamp

Voor een onvergetelijke vakantie hoef je helemaal niet ver van huis! Het Ripstar Surfcamp in Hoek van Holland betekent een week vol leuke activiteiten, gezellige avonden en vooral héél veel surfen. Leer surfen van gepassioneerde en gediplomeerde instructeurs en ga een geweldige week tegemoet aan onze eigen kust. 

Over het camp

Het surfcamp is speciaal voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar en is gelegen op de camping van Hoek van Holland direct achter de duinen. We slapen in grote safarilodges samen met 6 tot 8 andere deelnemers. Hoewel de lodges zich achter de duinen bevinden, zal het camp voornamelijk plaatsvinden direct op het strand op onze eigen Beach hangout. Hier zijn de lessen, eten we gezamelijk lunch, en zullen veel van de activiteiten gehouden worden. 

 

De lessen

De lessen beginnen op maandag en worden gegeven door gediplomeerde Ripstar surf instructeurs. Gebaseerd op persoonlijk surf niveau worden alle deelnemers ingedeeld in kleinschalige groepjes. Elk groepje heeft zijn eigen instructeur die alles haarfijn uitlegt en zorgt dat je elke les progressie maakt. Naast de lessen is er de mogelijkheid om wat je geleerd hebt te oefenen tijdens de dagelijkse vrij surf sessies. Dit zijn momenten waar je onder begeleiding van lifeguards zelf nog even lekker kan surfen! In totaal krijg je 5 lessen van anderhalf uur, genoeg om de basis van het surfen goed onder de knie te krijgen. 

De activiteiten

Buiten het surfen om is er ook een volledig activiteiten programma, zo is vervelen zeker geen optie! We organiseren veel surf gerelateerde activiteiten die het surfen complimenteren. De ene dag ga je lekker cruisen op een longboard over de boulevard en de andere dag sta je bovenaan de duin met een sandboard in je hand. Verder is er ook een miniramp waar je op kan skaten, een wonkyboard waarop je je evenwicht kan testen, en de mega populaire sunset of sunrise surf. 

 

Naast de surfy activiteiten hebben we ook veel andere activiteiten op de planning staan zoals een volleybal tournooi, boulderen en allerlei strandspellen. De avonden bieden hun eigen gezelligheid met movienights, muziekbingos, weerwolf sessies, en dé afsluiter van de week; de Zeker-Avond.

Prijzen, data, en boeken

Voor alle actuele data en prijzen kunt u terecht op de website van Ripstar. Ook boeken gaat via Ripstar op dezelfde website.

Vragen?

Als er iets nog niet duidelijk is, of je wilt nog specifieke dingen aanvragen; klik dan op de knop hieronder.