Over Senang

Wie zijn wij?

Surfen met plezier en passie, dat is waar Senang Surfschool voor staat! En dat zonder de drukte van Scheveningen. Bij Senang Surfschool krijg je ervaren instructeurs die jou een relaxte, actieve dag bezorgen.

Surfschool Senang

In 2008 opende Freek Ruigrok de deuren van Senang Surfschool om nieuwe en gevorderde surfers naar de golven van Hoek van Holland te brengen. De belangrijkste ingrediënten van Senang Surfschool zijn passie, surfen zonder opsmuk en een relaxte sfeer. De crew bestaat uit enthousiaste locals van het Westland die de golven het beste kennen en al jaren met veel plezier surfen in ‘hun achtertuin’. Senang Surfschool is rustig gelegen aan de duinen en aan een groot en breed strand met goede golven.

Veiligheid

Hoeveel plezier we ook maken, veiligheid staat voorop! Op de surfschool hebben we een EHBO-kit en de strandwacht is op loopafstand. Wij nemen alle nodige maatregelen om ieders veiligheid te garanderen.

Instructeurs

De instructeurs van Senang Surfschool hebben jaren ervaring met surfen en het geven van surflessen. Of het nu gaat om privélessen, lessen aan grote groepen (kinderen) of bedrijfsuitjes, onze instructeurs weten wat ze moeten doen. Ze houden overzicht in het water en geven de juiste aanwijzingen zodat iedereen een veilige en leuke dag heeft.

Locatie

Je vindt Senang Surfschool pal aan het strand Rechtestraat in Hoek van Holland, tegen de duin aan. Kom je met het OV? Stap dan uit bij Hoek van Holland strand. Kom je met de auto? Gebruik Google Maps voor een routebeschrijving; bij strand Rechtestraat kan je gratis parkeren. Loop vanaf de parkeerplaats tot aan het strand en ga dan rechtsaf. Zie ook de foto: zodra je zin krijgt om te surfen weet je dat je goed zit!

Faciliteiten

Senang bevindt zich op strand Rechtestraat: rustig, breed en mooi. We zijn uitstekend te bereiken met de auto, de fiets of het OV. Parkeren is vlakbij, gratis en er is volop plaats. Senang Surfschool biedt eenvoudige horeca. Je kunt bij ons terecht voor een frietje, snacks, limonade, frisdrank en een bakje koffie. Verder hebben we: wifi, kluisjes, toiletten, douches, loungebedden (binnen en op het strand) en reggae.

We zijn in de zomermaanden in de regel dagelijks open (neem bij twijfel even contact op!)
Ma t/m zo 10:00 – 17:00 uur

Vragen?

Als er iets nog niet duidelijk is, of je wilt nog specifieke dingen aanvragen; klik dan op de knop hieronder.